Grote ontwikkelingen: AC Milan 'heel dicht' bij komst Botman

5 april 2022, 12:43   Bijgewerkt: 5 april 2022, 13:03

Het begint steeds waarschijnlijker te worden dat Sven Botman volgend seizoen in de top van de Serie A speelt. Al vaker is hij gelinkt aan AC Milan, maar de club zou nu echt 'heel dicht' bij zijn komst zijn. Dat schreef althans transferspecialist Fabrizio Romano.

Botman zou in dat geval de eerste zomeraanwinst van Milan worden. De gesprekken bevinden zich in een vergevorderd stadium: de Italiaanse grootmacht hoopt er met Lille op korte termijn uit te komen. Als dat lukt, is de verdediger bereid om het aanbod van Milan te accepteren.

Dat Botman überhaupt nog voor Lille speelt, is niet per se vanzelfsprekend. Na de verrassende landstitel van vorig seizoen nam ook de interesse in de nu 22-jarige Nederlander flink toe. Naast Milan wilde ook Newcastle United afgelopen winter Botman al inlijven. Die club zou liefst vijftig miljoen euro op tafel hebben gelegd, maar zelfs dat bod is door Lille afgewezen.

Momenteel maakt de oud-Ajacied met Lille een aanzienlijk minder succesvol seizoen door. De ploeg is de nummer zeven van de Ligue 1 en zal nog twee plekken moeten stijgen om volgend seizoen Europees voetbal (Conference League) te spelen. Botman lijkt er dan, ondanks zijn contract tot medio 2025, dus sowieso niet meer bij te zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen