Boadu dolgelukkig met goal en benoemt treffend moment

4 april 2022, 09:20

Myron Boadu maakte zondag een einde aan een doelpuntendroogte die ruim drie maanden duurde. Na zijn laatste treffer in december duurde het lang voordat Boadu zich weer op het scoreformulier meldde. Tegen FC Metz kroonde de invaller zich echter tot man van de wedstrijd (1-2 zege).

Boadu erkent het soms lastig te vinden dat hij niet altijd in actie komt. Onlangs keek hij nog weken toe met een hamstringblessure. Toch gaf hij vol gas na zijn invalbeurt. "Natuurlijk, en dat is wat ik elke keer probeer te doen. Maar het is waar dat ik me vandaag bijzonder goed voelde, ik ben in uitstekende vorm na acht weken niet op het veld te zijn geweest. Ik ben blij dat ik mijn team heb kunnen helpen", aldus de matchwinner op de clubwebsite.

Lees ook: Boadu en De Roon scoren

Monaco steeg daardoor naar de zesde plaats op de Franse ranglijst en kan de top inmiddels ruiken. "Het is altijd goed als we een wedstrijd winnen, maar we hebben nog acht finales en we moeten proberen er zoveel mogelijk te winnen. Het is natuurlijk niet zo eenvoudig, maar met ons team en onze selectie zijn we in staat om al deze wedstrijden te winnen."

Er werd ook nog een treffer van Boadu afgekeurd. Juist dat moment tekent naar eigen zeggen de ontwikkeling van de van AZ overgenomen spits. "Aan het begin van het seizoen zou ik meer teleurgesteld zijn geweest, ik had misschien mijn hoofd een beetje laten zakken, maar na dit afgekeurde doelpunt twijfelde ik niet en zei tegen mezelf dat ik andere kansen zou krijgen. In gedachten wist ik dat de volgende achter in het net zou eindigen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen