PSV gaat komende zomer ingrijpen na blijvend geschutter Drommel

4 april 2022, 08:28

PSV is van plan komende zomer de markt op te gaan om de keepersstrijd in Eindhoven eens flink op te schudden. Ook afgelopen zaterdag ging de doelman enkele keren in de fout op bezoek bij zijn oud-werkgever FC Twente, waardoor PSV met 3-3 gelijkspeelde in Enschede en slechte zaken deed in strijd om de landstitel.

Volgens het Eindhovens Dagblad, dat weliswaar hoopt dat Drommel zich alsnog weet te herpakken, staat vast dat PSV in de zomer wil gaan winkelen. Yvon Mvogo vertrekt na dit seizoen sowieso. De Zwitserse doelman kiest na een verhuurperiode van twee seizoenen terug naar RB Leipzig en zal vanwege niet-overtuigende optredens niet definitief worden ingelijfd.

Daardoor zou Drommel de enige doelman in de selectie zijn met Eredivisie-ervaring. PSV is van plan een geduchte concurrent voor Drommel te halen, die de strijd met de keeper kan aangaan. Bovendien zijn de Eindhovenaren van plan om voor een ervaren sluitpost als derde keuze te gaan.

De laatste jaren konden weinig keepers overtuigen tussen de Eindhovense palen. Zo was Jeroen Zoet een lange periode eerste keuze, maar na een mindere fase verloor hij zijn plaats aan Lars Unnerstall. Hij kreeg veel kritiek vanwege zijn mindere kwaliteiten aan de bal en werd daarom naar FC Twente verstuurd. Daar is hij qua reddingen de beste doelman van de Eredivisie geworden.

Lees ook: PSV-keeper Drommel dubbel door het stof: "Ereronde niet handig"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen