Oranje-keeper Flekken biedt excuses aan voor zwak optreden

3 april 2022, 11:03   Bijgewerkt: 3 april 2022, 13:58

Mark Flekken (28) had een geweldige week met zijn eerste twee interlands namens Oranje, maar kon dat vertrouwen duidelijk niet meenemen naar SC Freiburg. Tegen Bayern München (1-4) zag de sluitpost er zaterdag bij twee van de vier tegendoelpunten niet geweldig uit en daarvoor ging Flekken door het stof.

'Sorry jongens, die was niet mijn beste dag', schreef de tweevoudig international op zijn Instagram over zijn optreden tegen Der Rekordmeister. Trainer Christian Streich wilde de Nederlander niet per se negatief uitlichten. "We besloten dat we de ruimtes op onze eigen helft heel klein wilden houden. Dat hebben we lange tijd goed gedaan. Vooral de eerste helft was goed", zei de coach.

"Helaas waren we niet zo nauwkeurig in onze afwerking. In de tweede helft toonde Bayern ons al hun kwaliteit. Het beslissende moment was zeker het doelpunt dat de 2-1 opleverde. Het resultaat was niet goed, maar ik ben nog steeds tevreden met de prestatie", zei Streich.

Lees ook: Problemen voor Bayern; verkeerde wissel kan nederlaag opleveren

VAR Felix Zwayer gaf tekst en uitleg over de wissel, waarbij het een en ander misging en Bayern München een heel korte periode met twaalf man op het veld stond. "De spelers volgen het spel ook", glimlachte Zwayer. "Als je in de minderheid bent als ploeg, merk je dat natuurlijk ook. Er is niet een iemand verantwoordelijk, maar het was een kettingreactie van fouten. Al ligt de verantwoordelijkheid bij het scheidsrechtersteam." Volgens hem zou de zaak niet hoeven voorkomen omdat het slechts om een klein foutje ging.

 v

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen