Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Linssen laat zich eindelijk gelden met treffer: "Dat is frustrerend"

Linssen laat zich eindelijk gelden met treffer: "Dat is frustrerend"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

2 april 2022 – Bryan Linssen heeft zijn eerste competitiedoelpunt van 2022 te pakken. De spits van Feyenoord verloor zijn basisplaats aan concurrent Cyriel Dessers en moest zaterdagavond genoegen nemen met een invalbeurt. Die bekroonde hij met een treffer.

"Dit is mijn eerste interview in 2022", liet een lachende Linssen na afloop van de wedstrijd weten voor de camera van ESPN. "Op de bank zitten is voor mij altijd frustrerend, zeker als het niet zo goed loopt. De trainer zei dat ik moest gaan lopen, maar ik was gelukkig al helemaal warm. Hij kon me er dus gelijk ingooien."

Feyenoord kreeg in de eigen Kuip weer de nodige kansen, maar scoorde pas laat. "Het is eigenlijk al het hele seizoen zo dat we veel kansen krijgen. Dat komt door het spel dat wij spelen. We schieten vaak, maar scoren misschien te weinig. Vaak krijgt de tegenstander een of twee kansen tegen ons en die gaan er dan meteen in. Zo hebben we al best wel wat resultaten laten lopen dit jaar. Dat was vandaag bijna hetzelfde. Het spel mag beter."

Tegen laagvlieger Willem II viel de 1-0 pas na 67 minuten, terwijl Linssen de 2-0 vervolgens in de blessuretijd voor zijn rekening nam. Toch was de aanvaller niet in paniek. "Hoe langer je op de nul blijft staan, hoe ongeduldiger je wordt. Dat is vrij logisch. Gelukkig valt die van Luis erin en dan weet je dat de tweede er ook nog wel in gaat."

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd