Linssen laat zich eindelijk gelden met treffer: "Dat is frustrerend"

2 april 2022, 23:43

Bryan Linssen heeft zijn eerste competitiedoelpunt van 2022 te pakken. De spits van Feyenoord verloor zijn basisplaats aan concurrent Cyriel Dessers en moest zaterdagavond genoegen nemen met een invalbeurt. Die bekroonde hij met een treffer.

"Dit is mijn eerste interview in 2022", liet een lachende Linssen na afloop van de wedstrijd weten voor de camera van ESPN. "Op de bank zitten is voor mij altijd frustrerend, zeker als het niet zo goed loopt. De trainer zei dat ik moest gaan lopen, maar ik was gelukkig al helemaal warm. Hij kon me er dus gelijk ingooien."

Feyenoord kreeg in de eigen Kuip weer de nodige kansen, maar scoorde pas laat. "Het is eigenlijk al het hele seizoen zo dat we veel kansen krijgen. Dat komt door het spel dat wij spelen. We schieten vaak, maar scoren misschien te weinig. Vaak krijgt de tegenstander een of twee kansen tegen ons en die gaan er dan meteen in. Zo hebben we al best wel wat resultaten laten lopen dit jaar. Dat was vandaag bijna hetzelfde. Het spel mag beter."

Tegen laagvlieger Willem II viel de 1-0 pas na 67 minuten, terwijl Linssen de 2-0 vervolgens in de blessuretijd voor zijn rekening nam. Toch was de aanvaller niet in paniek. "Hoe langer je op de nul blijft staan, hoe ongeduldiger je wordt. Dat is vrij logisch. Gelukkig valt die van Luis erin en dan weet je dat de tweede er ook nog wel in gaat."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen