Ongeloof bij FC Twente na late gelijkmaker: "Dit is gewoon klote"

2 april 2022, 22:15

Robin Pröpper en Michel Vlap balen als een stekker dat FC Twente er niet in is geslaagd om zaterdagavond van PSV te winnen. De ploeg uit Enschede nam in eigen huis een 3-0 voorsprong, maar slikte in blessuretijd alsnog de gelijkmaker. Dat doet pijn bij Pröpper en Vlap.

"Het was een enerverend potje, alles zat erin", opperde aanvoerder Pröpper na de knotsgekke wedstrijd voor de camera van ESPN. "Het is echt zonde dat we deze wedstrijd niet winnend kunnen afsluiten. In de laatste minuut valt ie er nog in en dat is gewoon klote. Het is ongelooflijk. De steun van de fans geeft ons kracht en dat zag je in de eerste helft. We komen niet voor niets met 3-0 voor."

PSV kwam die vroege domper alsnog te boven na doelpunten van Joey Veerman, Cody Gakpo en Olivier Boscagli. Pröpper baalt vooral van het feit dat Twente ineens drie tegentreffers kreeg. "Eigenlijk krijgen we het hele seizoen weinig tegen, dan komen we 3-0 voor en dan mag dit niet gebeuren. Dan voelt het toch als een teleurstelling, terwijl je toch gewoon een punt pakt tegen PSV."

Vlap kreeg op zijn beurt een grote kans op de 4-2. "Het gekke is dat er teleurstelling is als je een punt pakt tegen PSV. In de tweede helft hoopte ik het verschil weer te maken en dan schiet ik op de lat. Dat doet echt veel pijn, helaas is voetbal ook zulke dingen. Gelukkig is het voor het publiek toch een fantastische voetbalavond geweest. Het is gewoon zonde dat we hier 3-3 spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen