Leicester met dubbel gevoel naar PSV na gelijkspel in Manchester

2 april 2022, 20:26

Leicester City heeft zaterdagavond een punt overgehouden aan een bezoekje aan Manchester United. De tegenstander van PSV in de Conference League speelde met 1-1 gelijk en zal daar uiteindelijk gedeeltelijk blij mee zijn. United blijft in de race voor Europees voetbal.

Het was vooraf al duidelijk dat er aan beide kanten een doelpuntenmachine afwezig was. Cristiano Ronaldo (ziek) en Jamie Vardy (knieblessure) konden niet aantreden op Old Trafford. In de eerste helft maakten United en Leicester er dan ook geen spektakel van. De supporters moesten in Manchester tot de tweede helft wachten op de gewenste doelpunten.

Na iets meer dan een uur spelen braken de bezoekers de ban. Kelechi Iheanacho opende op aangeven van James Maddison de score en liet het uitvak juichen. Dat was echter van korte duur, aangezien Fred drie minuten later aan de overkant de gelijkmaker voor zijn rekening nam. Maddison leek tien minuten voor tijd de grote matchwinner te worden namens Leicester, maar de 1-2 werd afgekeurd vanwege een overtreding.

In de slotfase werd er niet meer gescoord en dus staat United zesde (51 punten) en Leicester negende (37 punten). De ploeg van manager Brendan Rodgers gaat zich nu voorbereiden op de thuiswedstrijd tegen PSV. De Eindhovenaren gaan donderdagavond (21.00 uur) in de kwartfinales van de Conference League op bezoek in het King Power Stadium.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen