Slot geeft Marciano na geblunder herkansing tegen Willem II

2 april 2022, 20:05

Feyenoord begint zaterdagavond (21.00 uur) met

€220k
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/ofir-marciano">Ofir Marciano onder de lat aan de wedstrijd tegen Willem II. De doelman vervangt de geblesseerde Justin Bijlow de rest van het seizoen. Tot op heden gaat dat echter nog niet bepaald vlekkeloos.

Marciano blunderde in de verloren Klassieker tegen Ajax, maar krijgt de voorkeur nog boven nieuweling Valentin Cojocaru. In de achterhoede ontbreekt de geblesseerde Lutsharel Geertruida en dus is er een basisplaats voor Marcus Pedersen. De verdediging wordt compleet gemaakt door vaste basiskrachten Gernot Trauner, Marcos Senesi en Tyrell Malacia.

Op het middenveld is Jens Toornstra (ziek) niet van de partij. Dat geldt wel voor Orkun Kökcü, Guus Til en Fredrik Aursnes. De voorhoede wordt gevormd door de bekende namen van de afgelopen weken. Luis Sinisterra en Reiss Nelson bestrijken de flanken, terwijl Cyriel Dessers de diepe spits is. Bryan Linssen, Alireza Jahanbakhsh en Patrik Wålemark zitten op de bank.

Opstelling Feyenoord: Marciano; Pedersen, Trauner, Senesi, Malacia; Aursnes, Kökcü, Til; Nelson, Dessers, Sinisterra.

Opstelling Willem II: Wellenreuther; Owusu, Dammers, Heerkens, Nelom; Saddiki, Roemeratoe, Köhn; Nunnely, Hornkamp, Kabangu.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen