PL: briljante Eriksen scoort voor 3e keer op rij bij afgang Chelsea

2 april 2022, 17:55   Bijgewerkt: 3 april 2022, 11:37

Dat Christian Eriksen zich weer profvoetballer mag noemen, zijn al zijn meest recente tegenstanders op pijnlijke wijze achter gekomen. Zo ook Chelsea, dat mede door weer een treffer van de Deen met 1-4 verloor van Brentford. Daarmee lijkt Brentford onderhand wel veilig te zijn, gezien het nu elf punten boven de degradatiestreep staat met nog zeven wedstrijden te gaan.

Eriksen is de laatste weken onhoudbaar, zoals ook het Nederlands elftal ondervond vorige week. De middenvelder heeft nu in al zijn laatste drie duels gescoord en het duel daarvoor was hij nog belangrijk met een assist bij de 2-0 zege op Burnley. De Duitser Vitaly Janelt was verantwoordelijk voor twee treffers en Yoane Wissa voor de laatste, waarmee zij het toch al in nood verkerende Chelsea nu ook een sportieve tik geven.

Eerder op de dag deed Liverpool al wat het moest doen door van Watford te winnen en ook Manchester City gaat met een zege op zak naar de topper van volgende week. Het won met 0-2 van het Burnley van Wout Weghorst door treffers van Kevin De Bruyne en Ilkay Gündogan, die daarmee de meest scorende Duitser in de Premier League ooit werd. City staat daardoor nog altijd een punt voor op Liverpool en volgende week nemen zij het tegen elkaar op.

Joël Veltman en Tim Krul hebben zich uitstekend aan hun taken gehouden. Beide Nederlanders hielden de nul achterin en dus eindigde Brighton and Hove Albion tegen Norwich City in 0-0. Leeds United is met de nieuwe coach Jesse Marsch eindelijk begonnen met punten pakken. Eerder boekte het al twee zeges en nu kon het een punt bijschrijven na het duel met Southampton (1-1). Wolverhampton Wanderers was met 2-1 te sterk voor Aston Villa.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen