Rangnick fluit Van Gaal terug: "Dat had hij toen kunnen weten"

2 april 2022, 17:00

Ralf Rangnick is het niet eens met de recente kritiek van Louis van Gaal. De bondscoach van het Nederlands elftal zet zijn vraagtekens bij een eventuele stap van Erik ten Hag naar Manchester United. Volgens Rangnick moet Van Gaal zulke dingen niet zeggen.

Van Gaal opperde op een persconferentie voorafgaand aan een wedstrijd van Oranje dat Ten Hag beter niet naar Manchester United kan gaan. Hij vindt de Engelse grootmacht namelijk een commerciële club. Ten Hag kan volgens de bondscoach beter naar een voetbalclub gaan. Op Old Trafford zou de balans tussen commercie en voetbal niet goed zijn.

De uitspraken van Van Gaal komen natuurlijk niet uit de lucht vallen. De inmiddels 70-jarige oefenmeester werkte tussen 2014 en 2016 bij de club. De kritische woorden komen volens Ragnick ietwat laat. "Louis is een ervaren coach, die hier jaren geleden zelf ook een contract heeft getekend. Hij had dit toen ook al kunnen weten over deze club."

Rangnick sluit zich dan ook niet aan bij de woorden van Van Gaal. "Wat ik kan vertellen van mijn maanden hier, is dat dit een grote club is met een grote traditie. Er is een hechte band met de supporters, de stad en de rest van deze regio. Ik heb nog geen negatieve ervaringen binnen de club en kan met niet vinden in de woorden van Van Gaal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen