Gravenberch over toekomstvragen: "Ben er wel klaar mee"

2 april 2022, 13:55

Ryan Gravenberch is door ESPN verkozen tot talent van de maand. De negentienjarige middenvelder van Ajax pendelt dit seizoen tussen de bank en de basis, maar maakte in de maand maart veel indruk. Dat heeft ook de interesse van Bayern München aangewakkerd. Zelf krijgt hij dat ook mee.

Diverse Nederlandse en Duitse media stellen dat Bayern 25 miljoen euro voor de dynamische middenvelder wil betalen. "Het zijn hoge bedragen. Dan ben je toch wel trots dat je dat bedrag waard bent", zegt hij tegen ESPN. Ik focus me nu gewoon op Ajax en op het spel. Dat gaat nu goed dus ik ben er niet echt mee bezig, laat ik het zo zeggen. Ik heb nog een jaar contract."

Toch houden de geruchten ook hem bezig. Vrijwel wekelijks krijgt de middenvelder vragen over zijn toekomstige werkgever. "Ik heb al veel vragen over mijn toekomst gehad en inmiddels ben ik er ook best wel klaar mee", aldus Gravenberch.

Gravenberch schopte het dit seizoen tot 26 optredens in de Eredivisie. Daarin was hij goed voor twee doelpunten en vijf assists. Desondanks liet bondscoach Louis van Gaal de middenvelder buiten de selectie van het Nederlands elftal.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen