Lang belangrijk voor Brugge, Ajax-beul Benfica verliest laatste hoop

1 april 2022, 23:20

Club Brugge heeft uitstekende zaken gedaan in de Belgische Pro League. Het is bezig aan een kwakkelend seizoen, maar de laatste weken draait het plots als een tierelier. Brugge won met 1-3 van Beerschot en boekte daarmee de zevende competitiezege op rij. Onder meer de teruggekeerde Noa Lang was belangrijk met een doelpunt.

Lang begon een maand geleden voor het laatst in de basis bij Brugge. Hij had wat onenigheid met zijn trainer en landgenoot Alfred Schreuder, die toegaf Lang op de bank te zetten doordat hij niet gediend was van zijn gedrag. Na twee invalbeurten mocht hij tegen Beerschot eindelijk weer eens in de basis beginnen en die kans benutte hij al binnen twintig minuten.

De aanvaller kreeg de bal van Andres Skov Olsen, hij draaide en schoot vervolgens hard raak in de korte hoek. Skov Olsen gaf ook de assist bij de 0-2 van Mats Rits en Charles De Ketelaere gooide de wedstrijd in het slot. Een strafschop bracht de eindstand op 1-3, waardoor Brugge koploper Union St. Gilliose nadert tot op twee punten. Brugge speelt nog één wedstrijd tot de play-offs beginnen en de punten worden gehalveerd.

Lees ook: 'Club Brugge wil recordbedrag zien voor AC Milan-doelwit Lang'

Benfica blijft dramatisch in eigen land

Waar van Benfica wordt verwacht dat het elk jaar meedoet op de Portugese titel, is het nu al kansloos voor die prijs. Het schakelde vorige maand Ajax nog uit en plaatste zich daarmee knap voor de kwartfinale van de Champions League, maar verloor nu met 3-2 van Sporting Braga. Door de nederlaag staat het nu met een wedstrijd meer twaalf punten achter op koploper FC Porto. Met de huidige plek moet het zelfs een kwalificatie spelen om volgend jaar weer CL-voetbal af te dwingen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen