Klopp doet oproep: "Als je niet kunt schreeuwen, blijf lekker thuis"

1 april 2022, 22:56

Niet alleen in Nederland is de titelstrijd ontzettend spannend, maar ook in Engeland kan het nog alle kanten op. Manchester City gaat momenteel aan kop in de Premier League, maar Liverpool volgt op één punt. De nummer twee neemt het zaterdag in eigen huis op tegen Watford en trainer Jürgen Klopp heeft een opmerkelijke boodschap voor de eigen fans.

Volgens Klopp is het namelijk van cruciaal belang in deze fase van het seizoen dat de supporters zich echt opstellen als een twaalfde man. "Watford ruikt de kans om zich te handhaven en zal echt alles geven. Ze spelen heel duidelijk volgens de tactiek van een zeer ervaren trainer (Roy Hodgson, red.). Het is super goed georganiseerd en ze hebben veel talentvolle spelers."

"Tijdens het analyseren merkten we dat het een ploeg is die op heel veel plekken veel kwaliteit heeft, maar ze hebben niet zo veel punten, doordat er heel veel kwaliteit zit in deze hele competitie." Daarom vindt Klopp het nodig om een oproep te doen aan de fans. "Wat we voor deze wedstrijd echt nodig hebben, is de beste sfeer ooit. Als je niet kunt schreeuwen en zingen, blijf lekker thuis! Geef je kaartje dan maar aan iemand anders. We hebben echt iedereen nodig nu."

Lees ook: FA onder vuur door bekerwedstrijd op Wembley: 'Opnieuw gefaald'

Met nog negen wedstrijden te gaan ligt de titelstrijd dus nog volledig open. Er is naar alle waarschijnlijkheid echter al over een ruime week een duidelijke schifting te zien. Dan neemt Liverpool het in een direct duel in het Etihad Stadium op tegen de huidige koploper Manchester City. Later treft Liverpool nog Manchester United en Tottenham Hotspur, terwijl City alleen met West Ham United nog een ploeg uit de top zeven treft.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen