Flinke aderlating voor Groningen richting clash met Ajax

1 april 2022, 12:19

Een enorme domper voor FC Groningen richting de herstart van de Eredivisie. Tomas Suslov moet de ontmoeting met koploper Ajax namelijk aan zich voorbij laten gaan. De talentvolle middenvelder is met een blessure teruggekeerd van zijn interlandtrip met de nationale ploeg van Slowakije.

Dat meldt Voetbal International. Afgelopen week moest Suslov zich geblesseerd laten wisselen tijdens de oefeninterland tegen Malta. De tienvoudig international van Slowakije staat daardoor in ieder geval dit weekend aan de kant. Het is nog onduidelijk hoe lang Suslov uit de roulatie is. Ook wordt niet gemeld waar het talent last van heeft.

Groningen kan wél een beroep doen op Neraysho Kasanwirjo. De centrumverdediger hield eveneens klachten over aan een trip met Jong Oranje, maar lijkt op tijd hersteld voor de ontmoeting met zijn oude werkgever. Kasanwirjo maakt dit seizoen veel indruk als jonge verdediger bij de middenmoter.

Toch zal het ontbreken van Suslov voelen als een enorme aderlating voor de ploeg van Danny Buijs. De negentienjarige aanvallende middenvelder is dit seizoen onbetwiste basiskracht bij de Groningers. Tot dusverre was hij goed voor één treffer en vier assists.

Lees ook: Puzzelen voor Ajax: 'vraagteken achter betrouwbaar blok'

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen