'Doorbraak in Dembélé-soap: langer verblijf bij Barça mogelijk'

'Doorbraak in Dembélé-soap: langer verblijf bij Barça mogelijk'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

1 april 2022 – Er lijkt geen einde aan te komen: de toekomst van Ousmane Dembélé is nog altijd onduidelijk. De Franse aanvaller beschikt over een aflopend contract bij FC Barcelona en leek maandenlang op weg naar de uitgang, maar daar lijkt de Spaanse topclub toch een stokje voor te kunnen steken.

Diverse Spaanse en Franse media berichtten vorige maand dat Dembélé nagenoeg akkoord was met Paris Saint-Germain over een overstap. De Franse gigant ziet in Dembélé de gewenste opvolger van Kylian Mbappé, die na dit seizoen hoogstwaarschijnlijk vertrekt naar Real Madrid. Dembélé lijkt echter alsnog voor een enorme verrassing te gaan zorgen.

Volgens het Franse L'Équipe heeft Dembélé's management namelijk contact gehad met het bestuur van FC Barcelona om een langer verblijf te bespreken. Daar zou de aanvaller inmiddels voor open staan, terwijl hij juist maandenlang diverse contractaanbiedingen naast zich neerlegde. Dembélé eiste naar verluidt een hoger salaris.

De buitenspeler heeft onder de nieuwe coach Xavi de smaak te pakken. De 24-jarige Fransman was na zijn terugkeer van een blessure goed voor negen assists in twaalf competitieduels.

Reacties

gerelateerd