'Ihattaren gaat vrijdagavond debuteren in selectie Jong Ajax'

1 april 2022, 08:26   Bijgewerkt: 1 april 2022, 08:35

Mohamed Ihattaren maakt vrijdagavond voor de eerste keer sinds zijn terugkeer in Nederland deel uit van de wedstrijdselectie van Jong Ajax. De Amsterdamse beloftenploeg neemt het in Breda op tegen NAC. Daarmee kan Ihattaren voor de eerste keer in een jaar tijd wedstrijdminuten maken. Dat meldt Ajax Showtime.

Ajax haalde Ihattaren afgelopen winter terug naar Nederland. Als zeventienjarig toptalent maakte hij furore bij PSV en leek een carrière in de top voor hem weggelegd. De middenvelder belandde bij de Eindhovenaren echter op het tweede plan, waardoor hij koos voor een vertrek naar Juventus. Die club verhuurde hem direct aan Sampdoria, maar dat verblijf mislukte compleet.

Ihattaren misdroeg zich flink en meldde zich op een dag niet meer bij de club. Lange tijd was de middenvelder van de radar, maar hij kreeg een nieuwe kans in de Eredivisie. Aanvankelijk leek hij naar FC Utrecht te verkassen, tot Ajax daar een stokje voor stak. De Amsterdammers huren Ihattaren voor achttien maanden en hebben een optie tot koop bedongen.

Diverse malen werd de laatste weken duidelijk dat Ihattaren nog ver verwijderd is van minuten in de hoofdmacht, maar zijn rentree op de Nederlandse velden lijkt dan toch nabij. Jong Ajax bivakkeert in de subtop van de Keuken Kampioen Divisie.

Lees ook: Ibrahimovich fantaseert over terugkeer bij Ajax

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen