De Graaf houdt 'goed gevoel' over aan gesprek met investeerders

31 maart 2022, 22:35

De supporters van NAC Breda zien niets in een overname van de City Football Group, maar trainer Edwin de Graaf denkt daar anders over. Hij heeft met de mogelijke investeerder gesproken en heeft een goed gevoel aan dat gesprek overgehouden.

"Ze zijn erg ambitieus en willen met NAC naar de Eredivisie. Ze vroegen ook naar mijn ambities en hoe ik dit in wilde vullen. Dat heb ik ze verteld. Voetbalinhoudelijk had ik er een goed gevoel over", vertelt de oefenmeester, die overigens wel snapt dat de achterban van de Keuken Kampioen Divisie-club minder positief zijn. "Ik kan mij heel goed voorstellen dat er veel vragen zijn bij deze overname. Dat supporters daar onzeker over zijn is dan logisch."

Lees ook: NAC-fans hangen spandoeken op in drie landen: 'Blijven strijden'

Lees ook: NAC-investeerder legt ambitieus plan uit met 'top jeugdopleiding'

De Graaf, die bezig is aan zijn eerste jaar als hoofdtrainer van de Bredenaars, staat momenteel negende met de club. Voorafgaand aan het seizoen werd er meer van verwacht. "Ik heb aangegeven dat ik niet zit te wachten op nog zo'n jaar. We willen allemaal dat NAC meedoet om het kampioenschap. Die ambities hadden zij ook", vertelt hij bij Omroep Brabant. Overigens is het maar de vraag of hij volgend seizoen nog de eindverantwoordelijke is. Zijn contract loopt in de zomer af en er is nog niet gepraat over een eventuele verlenging.

De trainer hoopt dat de supporters dit weekend vol achter de ploeg gaat staan, ondanks de onvrede over een mogelijke overname. "Iedereen mag zijn mening hebben. Ik hoop alleen dat ze ook mijn ploeg steunen. Die steun hebben we hard nodig. Ze staan al heel het seizoen achter ons dus ik verwacht dat morgen ook." NAC speelt vrijdagavond in eigen huis tegen Jong Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen