Benfica-coach reageert op Schmidt-geruchten: "Raakt me niet"

31 maart 2022, 22:01

Benfica zou de eerste gesprekken met Roger Schmidt achter de rug hebben. De huidige trainer, Nélson Veríssimo, maakt zich niet druk over de geruchten. Hij werd eerder dit seizoen aangesteld als interim-trainer, maar hij lijkt dus niet nog een kans te krijgen volgend seizoen. Dat terwijl de prestaties Europees goed zijn.

"Het nieuws over Schmidt raakt me niet, Ik maak me er niet echt zorgen om", vertelt Veríssimo op de persconferentie. "Het is normaal dat er namen worden genoemd. Ik spreek elke dag met voorzitter Rui Costa en ben op de hoogte van alles wat er speelt." De oefenmeester kijkt op dit moment alleen naar de zaken waar hij invloed op heeft. "We spelen vijf wedstrijden in twee weken, met twee derby's."

De geruchten hebben geen invloed op Veríssimo en volgens de trainer ook niet op de spelers. "Ik weet dat sommige spelers het nieuws volgen, maar ik mag niet klagen over hun houding en energie", besluit de trainer. Benfica staat in de Portugese competitie op de derde plaats, twaalf punten achter koploper FC Porto. Sporting Portugal staat tweede met een voorsprong van zes punten.

In de Champions League gaat het de ploeg wel goed af. De ploeg won in de achtste finale van Ajax. In Lissabon werd het 2-2, maar in Amsterdam werd met 0-1 gewonnen door een doelpunt van Darwin Núñez. De Portugezen nemen het in de volgende ronde op tegen Liverpool.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen