'Inter halveert vraagprijs De Vrij en heeft vervanger op het oog'

31 maart 2022, 20:55

Stefan de Vrij kan in de zomer een transfer maken. Waar de centrale verdediger de afgelopen jaren onomstreden was bij Internazionale, is hij dit seizoen toch te betrappen op wat meer foutjes. Aangezien hij ook nog maar een contract heeft voor een jaar mag hij nu voor een schappelijke prijs vertrekken.

Dat meldt Tuttosport. Waar de Nederlander in januari nog een prijskaartje van dertig miljoen euro om zijn nek had, is dat inmiddels gehalveerd. Voor vijftien miljoen euro mag zaakwaarnemer Mino Raiola een deal proberen te sluiten. Tottenham Hotspur werd in de winter al genoemd als mogelijk nieuwe bestemming. Dat heeft alles te maken met Antonio Conte, de trainer die in Milaan al succesvol met de mandekker samenwerkte.

De Italiaanse oefenmeester en de verdediger werden afgelopen seizoen kampioen van Italië, waarna De Vrij dit seizoen de supercup wist te winnen. Op dat moment was Conte al vertrokken bij Inter. Hij lag overhoop met het bestuur, nadat spits Romelu Lukaku verkocht moest worden door de financiële problemen van de club. Mogelijk zit er nu dus een hereniging in met de dertigjarige mandekker.

Internazionale zal niet tegenstribbelen als De Vrij kan vertrekken. De club heeft namelijk al een opvolger op het oog: de 25-jarige Gleison Bremer van Torino staat bovenaan het verlanglijstje. De verdediger staat bij meerdere Europese topclubs op het verlanglijstje, maar bij de regerend kampioen van Italië zou men er alle vertrouwen in hebben dat hij na de zomer in San Siro speelt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen