Lyon aast op Malacia en haalt per direct aanvaller door FIFA-regel

Lyon aast op Malacia en haalt per direct aanvaller door FIFA-regel

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

31 maart 2022 – Olympique Lyonnais gaat komende zomer wellicht winkelen in Rotterdam. De Franse subtopper denkt er serieus aan om Tyrell Malaca over te nemen. De club heeft de vleugelverdediger, die de afgelopen twee interlands speeltijd kreeg bij Oranje, intensief gevolgd en denkt er serieus aan om een bod uit te brengen.

De Fransen zouden denken aan een bedrag van meer dan twaalf miljoen euro, meldt Feyenoord Transfermarkt. Malacia heeft in De Kuip nog een contract voor twee seizoenen, waardoor de club komende zomer behoorlijk hoog in de boom kan zitten voor geïnteresseerde partijen. De linksback is dit seizoen onomstreden in de havenstad. In de Eredivisie was hij in 27 wedstrijden goed voor één doelpunt en drie assists.

Voetbal International meldde onlangs al dat Malacia wel open zou staan voor een transfer en dat ook de Rotterdammers wel mee willen werken. De club moet spelers verkopen om zelf investeringen in de selectie te kunnen doen. Daarbij zou Feyenoord ook mikken op het vertrek van Malacia én verdediger Marcos Senesi, die de afgelopen seizoen ook al meerdere keren aan andere clubs werd gelinkt.

Extra aanvaller voor Peter Bosz
Peter Bosz kan in de zomer dus wellicht samenwerken met de Nederlander, als hij nog trainer is, maar ook nu kan hij al een nieuwe naam verwelkomen in de spelersgroep. De club heeft Tetê namelijk tijdelijk overgenomen van Shakhtar Donetsk. De Braziliaanse aanvaller mocht vertrekken door de speciale FIFA-regel, waardoor voetballers die in Oekraïne of Rusland spelen tijdelijk ergens anders ondergebracht mogen worden.

Reacties

gerelateerd