Heracles Almelo volgt Lukkien, Emmen weet nog van niets

31 maart 2022, 11:20

Heracles Almelo zou Dick Lukkien (50) op de lijstjes hebben staan om de nieuwe trainer te worden. De club uit het oosten des lands zoekt nog altijd voor een opvolger van de naar FC Groningen vertrekkende Frank Wormuth en zou uitgekomen zijn in Emmen. Officieel hebben ze die belangstelling overigens nog niet kenbaar gemaakt.

"Natuurlijk denken we wel na over een situatie waarin Dick vertrekt, maar we gaan er pas rekening mee houden als een club zich bij ons meldt. Dat is nog niet gebeurd", reageert technisch manager Michel Jansen tegenover Voetbal International over een mogelijk vertrek van de oefenmeester.

Na de degradatie met FC Emmen bleef Lukkien de club trouw voor het zesde seizoen op rij. Inmiddels ligt de oefenmeester op koers om terug te keren in de Eredivisie. FC Emmen staat momenteel met zeventig punten bovenaan de Eerste Divisie, zes punten voor FC Volendam, dat nog wel een wedstrijd in te halen heeft.

Lees ookFC Emmen zet volgende stap richting pijlsnelle Eredivisie-rentree

Hoewel Lukkien volgend seizoen bezig zou gaan aan zijn zevende (!) seizoen, hoopt FC Emmen hem uit de handen te houden van Heracles Almelo en gaan ze wat de club betreft praten over een nieuw contract. "Het heeft onze voorkeur dat hij zijn contract minimaal uitdient. Daarnaast is het ook een optie om met hem te gaan praten over het opnieuw verlengen van de samenwerking", aldus Jansen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen