Koeman krijgt trap na: "Hij had geen enkel respect voor mij"

31 maart 2022, 09:52

Ronald Koeman heeft nog een veeg uit de pan gekregen van Miralem Pjanic. De middenvelder kwam naar FC Barcelona en kreeg te maken met de Nederlandse coach, maar had onder hem geen perspectief. "Koeman had geen enkel respect voor mij", blikte de Bosniër terug op de periode onder de Nederlandse coach.

Dat doet hij in de Italiaanse sportkrant La Gazzetta della Sport. Pjanic was eerder ook al openlijk tegen Koeman, maar neemt daar niets van terug nu de oefenmeester is vertrokken. "Laporta heeft een geweldige beslissing genomen met Xavi, nu ziet Barça er heel anders uit", looft de spelmaker, die nog tot 2024 onder contract staat in Camp Nou.

Hoewel hij wordt verhuurd aan Besiktas momenteel, volgt hij de Catalaanse grootmacht nog altijd op de voet. "Ik vind Pedri geweldig, hij danst met de bal zoals Iniesta dat ook altijd deed", zei Pjanic, die ook een andere concurrent bij FC Barcelona looft. "De eerste keer dat ik Gavi op de training zag, wist ik meteen: 'woh, dit wordt een speciale speler'."

Lees ookPjanic ontkent sneer naar Koeman: 'Uit de context gehaald'

Tijdens het vraaggesprek gaat het ook over de koers die Juventus is gaan varen, met onder meer het vertrek van Pjanic en in de komende zomer ook Paulo Dybala. "Ik begrijp de club dat ze niet verlengen met Dybala, het is een duidelijke keuze. Ze hebben een ander project gekozen, met spelers die meer geschikt zijn voor dat idee", aldus de openhartige Pjanic.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen