Volgende club meldt zich: Sparta wil Maduro naast Steijn

30 maart 2022, 21:20   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Sparta is de volgende club die zich gemeld heeft voor de diensten van Hedwiges Maduro. De club begint komend seizoen aan een nieuw hoofdstuk met Maurice Steijn als hoofdtrainer en zou Maduro graag als diens rechterhand naast hem op de bank zetten. Of dat ook zal gaan gebeuren, is overigens nog lang niet zeker.

Tegenover het Algemeen Dagblad bevestigde technisch directeur Gerard Nijkamp dat hij namens Sparta heeft gesproken met Maduro. Het gaat dus om een functie waarin hij Steijn, de opvolger van Henk Fraser, moet gaan assisteren. Maduro zou de gewenste kandidaat zijn, al voegde Nijkamp daar wel aan toe dat er nog meer gegadigden zijn.

Bovendien heeft ook Maduro meerdere opties, zoals hij zelf onlangs nog aangaf. Eerder deze maand zou hij zijn oude club FC Groningen al hebben afgewezen, terwijl ook PSV in de nieuwe technische staf in gedachten heeft. Het gaat daarbij waarschijnlijk om een functie als assistent bij Jong PSV. Overigens is Maduro momenteel nog werkzaam bij Almere City en heeft hij ook een langer verblijf daar nog niet uitgesloten. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen