Nijland stellig over 'geweldige spits': "Kan Feyenoord niet betalen"

30 maart 2022, 14:22

Jörgen Strand Larsen wordt gelinkt aan Feyenoord, maar Hans Nijland verwacht niet dat de spits daadwerkelijk naar Rotterdam gaat. Volgens de voormalig directeur van FC Groningen is de aanvaller namelijk veel te duur voor de Rotterdammers, die niet zwemmen in het geld. 

"FC Groningen heeft een geweldige spits met Strand Larsen. Hij is nog maar 21 jaar, heeft een goede lengte, is sterk en kan een goal maken", vertelt Nijland lovend bij VoetbalTijd. De voormalig bestuurder van de Trots van het Noorden verwacht dat de aanvaller, die dit seizoen elf keer scoorde in de Eredivisie, een enorm bedrag op gaat leveren voor zijn oude club. Daarbij denkt hij aan tien miljoen euro.

"De recordtransfer bij FC Groningen is tot nu toe 9,5 miljoen, dat was Marcus Berg. Het zou mij niet verbazen als deze eroverheen gaat. Ik lees wat berichten dat hij in verband wordt gebracht met Feyenoord. Daar kan ik me niks bij voorstellen, want Feyenoord kan deze jongen niet betalen", besluit Nijland. De transferwaarde van de Noor wordt geschat op vier miljoen euro, maar hij heeft in de zomer nog een contract voor twee seizoenen. Daardoor is er geen noodzaak voor Groningen om hem van de hand te doen, waardoor de club hoog in de boom kan zitten.

De spits, die in de jeugd van AC Milan speelde, werd afgelopen winter al gelinkt aan Genoa. Destijds wilde Groningen absoluut niet meewerken aan een deal. In de zomer wil Feyenoord dus een poging wagen, zo maakten Cristian Willaert en Hans Kraay junior onlangs bekend.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen