Complimenten Huntelaar bij Ajax: "Wat ik miste bij Overmars"

29 maart 2022, 08:28   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Klaas-Jan Huntelaar heeft in zijn eerste periode als lid van de technische eindverantwoording bij Ajax een goede sier gemaakt. De voormalig aanvaller bracht recentelijk een bezoek aan Hassane Bandé (23), die volledig uit beeld geraakt is. "Een teken van respect, wat ik miste bij Overmars", zei de buitenspeler.

Dat vertelde hij in een interview met Het Nieuwsblad. Bande kostte Ajax acht miljoen euro in 2018, maar een serieuze kans zegt de aanvaller niet te hebben gehad. "Na één helft in een oefenwedstrijd gooide Ten Hag me uit de kleedkamer", aldus Bandé, die in zijn beginperiode in Amsterdam een zware blessure opliep en zich vervolgens dus mocht melden bij de beloften.

"Deze situatie is moeilijk te aanvaarden als je nooit een echte kans gekregen hebt. Carel Eiting, die net als ik net terugkwam van een zware blessure, mocht wel gewoon bij de A-kern blijven. Dan ga je jezelf afvragen of er misschien toch iets meer meespeelde", erkende Bandé, die van racisme nooit iets heeft ervaren. "Maar ik heb er wel aan gedacht, ja." Bandé kreeg namelijk én geen kans en geen eerlijk antwoord over het waarom de kans uitbleef.

Lees ookKent u hem nog? Ajax-flop Bandé matchwinner op Afrika Cup

Huntelaar heeft Bandé bij zijn huidige club NK Istra 1961 bezocht en dat werd goed ontvangen door de buitenspeler. Ondanks dat zijn contract nog doorloopt tot 2023 lijkt de kans op een terugkeer in de Johan Cruijff ArenA klein. Deportivo Alavés heeft belangstelling, maar onduidelijk is nog of de nummer negentien van Spanje aan de financiële eisen van Ajax kan voldoen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen