PSV hoopt Maduro na afgeslagen Groningen-bod wel te verleiden

26 maart 2022, 22:25

PSV is zeer gecharmeerd van Hedwiges Maduro en wil hem graag bij de club halen. De Eindhovenaren hopen hem, door hem een technische rol aan te bieden, te kunnen verleiden om een contract te tekenen. Eerder probeerde ook zijn oude club FC Groningen dat al, maar dat aanbod sloeg Maduro vriendelijk af.

Maduro is momenteel bezig met het behalen van zijn trainerspapieren en maakte dit seizoen veel indruk met de Onder-21 van Almere City. Hij reeg de overwinningen aaneen en werd in februari al kampioen van de beloftencompetitie. Dat is ook PSV opgevallen en dus wil de club zich verzekeren van zijn diensten.

De kans is echter klein dat dat ook bij het eerste elftal zal zijn. Maduro wil namelijk zijn werkzaamheden als analist voor ESPN nog uit blijven voeren, maar komt daarmee in de knoop als hij assistent bij PSV zou worden. Zo sloeg hij ook al eerder een aanbod van FC Groningen af. De nieuwe trainer Frank Wormuth zag het wel zitten om Maduro erbij te halen, maar hij gaf aan andere plannen te hebben.

Lees ook: Maduro onder de indruk: "Sinisterra zou wel bij Ajax passen"

Maduro hoopt binnen twee jaar zijn trainerspapieren te hebben, zodat hij klaar is voor een klus als hoofdtrainer. Als voetballer deed hij al ervaring op bij onder meer Ajax, Valencia, Sevilla en PAOK Saloniki.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen