'Bayern wil huurling Zirkzee lozen en zet zinnen op miljoenen'

26 maart 2022, 17:25

Het begint er steeds meer op te lijken dat Joshua Zirkzee bezig is aan zijn laatste maanden onder contract bij Bayern München. De spits wordt momenteel verhuurd aan RSC Anderlecht en daar presteert hij goed. Daar hopen de Duitsers komende zomer van te profiteren.

Volgens het Duitse medium BILD is Bayern namelijk van plan om Zirkzee komende zomer te verkopen. De club heeft ook al een transfersom in gedachten en mikt op een bedrag tussen de tien en twaalf miljoen euro. Zirkzee werd de afgelopen maanden al in verband gebracht met onder meer het Engelse West Ham United en de Turkse topclub Fenerbahce.

Bayern wil voorkomen dat de geboren Schiedammer, die nog tot medio 2023 onder contract staat, transfervrij de deur uit gaat lopen. Bij Anderlecht presteert de spits uitstekend. In de competitie heeft hij al dertig wedstrijden achter zijn naam staan. Daarin was de twintigjarige aanvaller goed voor dertien doelpunten. Ook fungeerde hij zeven keer als aangever.

Lees ook: Vertrekt Zirkzee bij Bayern? "Geen zin om in schaduw te lopen"

Onlangs ging Zirkzee bij de NOS al in op zijn toekomst en zinspeelde hij niet bepaald op een langer verblijf in de Allianz Arena.  "Om nu na een seizoen waarin ik veel speel weer bij Bayern in de schaduw te gaan lopen, heeft volgens mij weinig zin. Ik wil gewoon spelen en zal na dit seizoen gaan kijken waar dat het best kan en dan ga ik ook in gesprek met Bayern."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen