Keeper Van Leer moet op zoek naar nieuw avontuur

25 maart 2022, 23:41   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Sparta Rotterdam gaat na dit seizoen afscheid nemen van Michaël Heylen en Benjamin van Leer (29). Het duo heeft een aflopende verbintenis, maar heeft te horen gekregen dat er voor hen geen toekomst meer is onder Maurice Steijn op Het Kasteel volgend voetbaljaar. Wat er met Bart Vriends gebeurt, is nog niet bekend.

De dertigjarige centrale verdediger heeft eveneens een aflopend contract en een formele ontslagbrief ontvangen, maar met hem wordt nog wel gesproken over een mogelijke nieuwe verbintenis. De opties in de contracten van Tim Coremans, Mario Engels, Reda Kharchouch en Jeremy van Mullem werden wél gelicht, waardoor zij normaliter ook volgend seizoen nog te bewonderen zijn in Rotterdam.

Ook gaat de technische staf er volgend jaar anders uitzien, naast de al aangekondigde wissel tussen Henk Fraser en Steijn. Aleksandar Rankovic, de huidige assistent-trainer naast Fraser die in het verleden zonder succes als hoofdtrainer naar ADO Den Haag trok en daarna weer terugkeerde, heeft laten weten zijn aflopende contract niet te willen verlengen.

Lees ook: Schoonmaak bij PEC: elf spelers weg

Daarmee is de kous wat contracten betreft overigens nog niet af, want ook Aaron Meijers, Lennart Thy, Adil Auassar, Joeri de Kamps en Tom Beugelsdijk zijn na dit seizoen transfervrij. Omdat het voor hen niet om een reeds verlengd contract gaat, hoeven zij niet al voor 1 april duidelijkheid te krijgen van de Rotterdammers.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen