Bij dodelijk ongeluk betrokken Rai Vloet (26) vindt nieuwe club

25 maart 2022, 18:13   Bijgewerkt: 25 maart 2022, 19:29

Rai Vloet (26) heeft een nieuwe club gevonden. De middenvelder van voorheen Heracles Almelo gaat aan de slag bij FC Astana. Hoewel zijn werknemer in Nederland daarover niets gecommuniceerd heeft, is hij in Kazachstan reeds gepresenteerd.

In het bericht van zijn nieuwe club staat niets over de situatie waarin Vloet zit. Hij was in Nederland betrokken bij een dodelijk auto-ongeluk. Hoewel de rechter nog geen uitspraak heeft gedaan over de zaak, heeft het er alle schijn van dat hij met veel te veel alcohol achter het stuur zat en ook nog eens boven de tweehonderd kilometer per uur reed.

Bovendien loog hij daar later over, waardoor Heracles Almelo, dat hem in eerste instantie nog terughaalde bij het eerste elftal, opnieuw besloot te schorsen en zocht naar een definitief afscheid. Ook vanuit de supportersgroeperingen kwam er ontzettend veel kritiek op het toch laten voetballen van Vloet. Later werd duidelijk dat hij bij Heracles Almelo nooit meer zou voetballen, maar een officieel bericht dat zijn contract werd ontbonden, kwam er vooralsnog niet. Hoelang hij tekent bij FC Astana, is niet bekend gemaakt door de club.

Lees ookVoor deze straf komt Vloet in aanmerking na dodelijk ongeval

De middenvelder speelde in het verleden voor onder meer Excelsior, Frosinone, NAC Breda, SC Cambuur en FC Eindhoven. FC Astana is het seizoen pas net begonnen en bivakkeert na drie wedstrijden op de tiende plaats met één overwinning en twee nederlagen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen