Transfersom Gravenberch zou lager dan 25 miljoen kunnen uitvallen

25 maart 2022, 12:24

De kans is levensgroot dat Ryan Gravenberch zijn loopbaan gaat vervolgen bij Bayern München. De middenvelder van Ajax stuurt aan op een vertrek uit de hoofdstad en is persoonlijk al nagenoeg rond met de topclub, maar Ajax en Bayern zijn er nog niet in geslaagd om tot een akkoord te komen.

Dat heeft te maken met het bedrag dat Bayern München heeft geboden om het contract van de middenvelder af te kopen. De laatste weken werden bedragen van rond de 25 miljoen euro genoemd, maar dat is nog niet gegarandeerd. Bayern wil vijftien miljoen euro overmaken op de rekening van Ajax en de komende vijf jaar via bonussen nog tien miljoen euro extra betalen.

Dat is echter afhankelijk van de prestaties van Gravenberch. Het totale transferbedrag zou volgens Fabrizio Romano dus uiteindelijk lager kunnen uitpakken dan de geregeld genoemde 25 miljoen. Dat is de reden dat er nog geen akkoord is bereikt tussen Ajax en Bayern München. De Amsterdammers hopen op een hoger gegarandeerd bedrag.

De zaakwaarnemer van Gravenberch, Mino Raiola, is erin geslaagd een akkoord te bereiken over een contract van het toptalent.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen