Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Assist Antony bij Brazilië, WK-droom Sinisterra nog in leven

Assist Antony bij Brazilië, WK-droom Sinisterra nog in leven

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

25 maart 2022 – Met Antony in de basis heeft Brazilië op overtuigende wijze afgerekend met Chili. De aanvaller van Ajax, die met zijn land al verzekerd is van deelname aan het WK in Qatar, versloeg in eigen land Chili met 4-0 en bleef daardoor koploper in de Zuid-Amerikaanse kwalificatiepoule.

Dankzij een strafschop van Neymar kwam Brazilië al voor rust op voorsprong. Kort daarna was het de beurt aan Antony om van waarde te zijn. De rechtsbuiten verzorgde een assist voor de treffer van Real Madrid-aanvaller Vinicius Junior, die daarmee de score verdubbelde. Na 75 minuten werd Antony vervangen door Richarlison, die de vierde treffer van de avond maakte. Kort daarvoor sloeg ook Philippe Coutinho toe vanaf elf meter.

Brazilië blijft daardoor ongeslagen in de WK-kwalificatiepoule. Ook Argentinië is nog zonder nederlaag, maar speelde twee keer vaker gelijk dan de Goddelijke Kanaries. 

Sinisterra
Ook Luis Sinisterra kreeg van de bondscoach van Colombia een basisplaats. Hoewel hij niet van waarde was met een doelpunt of een assist, droeg hij bij aan de 3-0 overwinning op Bolivia. Luis Diaz, Miguel Borja en Mateus Uribe waren trefzeker voor het Zuid-Amerikaanse land, dat nu zesde staat en nog één punt achterstand heeft op nummer vijf Peru. Die vijfde plaats biedt een ticket voor een play-offwedstrijd tegen een land uit een ander continent.

Donderdag op vrijdagnacht voegden Uruguay en Ecuador zich bij de landen die komende winter te zien zijn op het WK in Qatar. Uruguay versloeg Peru met 1-0, terwijl die nederlaag van de Peruvianen betekende dat Ecuador niet meer te achterhalen is. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd