Bayern legt drie ton neer voor dertienjarig (!) talent: "Smakeloos"

24 maart 2022, 22:12   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Bayern München heeft zich niet populair gemaakt met het aantrekken van Mike Wisdom. Het talent van pas dertien jaar oud wordt komende zomer overgenomen van Borussia Mönchengladbach. Vooral het geld dat daarmee gemoeid is, is in Gladbach niet goed gevallen.

Volgens Sky Sport gaat het om een bedrag van liefst 300.000 euro. De onvrede van Borussia Mönchengladbach is te begrijpen, want slechts 20.000 euro daarvan gaat naar de club. De rest gaat nadat het contract officieel getekend is naar de speler en zijn ouders, als tegemoetkoming voor de verhuiskosten. 

In gesprek met de Rheinische Post noemde Roland Virkus, sportief directeur van Borussia Mönchengladbach, de bedragen 'smakeloos'. "Zulke deals zijn allesbehalve goed voor het Duitse voetbal", zo stelde hij. Volgens Virkus heeft de club pogingen gedaan om Wisdom binnenboord te houden, maar kon het tegen het geld van Bayern weinig beginnen.

De dertienjarige Wisdom zal op 1 juli definitief de overstap naar Der Rekordmeister maken. De club troeft daarmee het eveneens geïnteresseerde Borussia Dortmund en Bayer Leverkusen af. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen