Advies voor Ten Hag: "Ronaldo, Pogba en Maguire: wegdoen"

23 maart 2022, 22:58

Erik ten Hag is een kleine stap dichterbij het trainerschap bij Manchester United. De geruchten over die stap klonken al langer, maar woensdag werd duidelijk dat de partijen al met elkaar in gesprek zijn geweest. Dit tot verbazing bij de gezichten van Vandaag Inside.

"Ik had het niet verwacht", begon René van der Gijp in het praatprogramma. Hij heeft zijn twijfels over de geschiktheid van Ten Hag. "Zo'n club wil ook een uithangbord natuurlijk. Dat is hij niet. Een Zidane zou dat bijvoorbeeld wel zijn." Van der Gijp zette ook zijn vraagtekens bij de uitstraling en het Engels van Ten Hag. Overigens zou United over dat laatste juist zeer te spreken zijn, omdat hij juist bezig is de taal onder de knie te krijgen.

Johan Derksen gaf vervolgens antwoord op de vraag of Ten Hag het technisch aan zou kunnen. "Het is een totaal andere cultuur. Hij is een trainingsbeest, hij traint heel lang met die jongens. In Engeland trainen ze naar verhouding veel minder en spelen ze veel meer. Als je daar bij een training gaat kijken denk je: die gasten doen niks, maar die hebben dan na twee dagen weer een wedstrijd. Daar zal hij aan moeten wennen, want bij Ajax klaagden die jongens dat ze zo lang op het veld stonden."

Tot slot had Van der Gijp nog een bijzonder advies voor Ten Hag, mocht hij inderdaad de nieuwe trainer van de Engelse topclub worden. "Hij moet die dwarsliggers gewoon wegdoen. Ronaldo, Pogba, Maguire." Hij stelde dat Ronaldo waarschijnlijk weinig van de huidige Ajax-trainer zou aannemen. "Ronaldo zou wel prima met Zidane op kunnen schieten. Die zitten op hetzelfde level."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen