'Topclubs in de rij voor Dybala, pikante stap is serieuze optie'

23 maart 2022, 12:25

Paulo Dybala vertrekt aan het einde van dit seizoen bij Juventus. De toekomst van de Argentijnse aanvaller is echter niet niet bekend. Hoe dan ook lijkt hij aan de slag te gaan bij een andere Europese grootmacht. Een langer verblijf in de Serie A is ook een optie.

De zaakwaarnemer van Dybala lijkt het de komende maanden behoorlijk druk te krijgen. Volgens het Italiaanse medium La Gazzetta dello Sport staan de Europese topclubs namelijk in de rij voor de transfervrije Argentijn. Zoals het er nu naar uitziet kan Dybala de keuze gaan maken tussen de Serie A, Premier League, La Liga en Ligue 1.

Het zou zomaar kunnen dat Dybala een pikante stap zet richting Milaan. Internazionale lijkt vooralsnog de beste papieren te hebben om hem over te nemen van Juventus. De Milanezen strijden zoals ieder jaar met de club uit Turijn om de bovenste plekken in de Serie A. Dybala is bezig aan zijn zevende seizoen bij Juve en speelde eerder bij Palermo.

De Italiaanse velden achter zich laten is ook een optie voor Dybala. Vanuit Engeland wordt de dribbelaar in de gaten gehouden door Arsenal en Tottenham Hotspur, terwijl FC Barcelona en Atlético Madrid de Spaanse interesse verzorgen. Ook Paris Saint-Germain heeft een nieuwe aanvaller nodig en lijkt zich te gaan melden.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen