Ibrahimovic 'in paniek' over voetbalpensioen: "Beetje bang voor"

22 maart 2022, 23:28

Zlatan Ibrahimovic is eerlijk: de aanvaller weet dat hij niet het eeuwige leven heeft als voetballer. Toch is er ook hoop bij de Zweedse spits, die een nieuw talent heeft gezien bij de nationale ploeg van zijn land. De veertigjarige routinier is onder de indruk van Manchester United-aanvaller Anthony Elanga.

"Hij is een geweldig talent. We zijn trots en blij dat hij Zweden gaat vertegenwoordigen. De toekomst van de ploeg, dat is hij. Het ziet er positief uit, nu moet hij zo doorgaan. Hij bepaalt hoe ver hij kan komen", vertelt Ibrahimovic tijdens de persconferentie van de nationale ploeg. Zweden moet tegen Tsjechië spelen om een ticket voor het wereldkampioenschap. De routinier gaat dat duel niet halen, maar kan mogelijk wel spelen in de finale van de play-offs.

"Wij gaan Qatar halen. Ik ben een oude man, mensen moeten niet meer op mij rekenen. Ik ben hier vooral om de jonge spelers te helpen. Elenga, Dejan Kulusevski en Alexander Isak. Zij zijn de toekomst voor ons land", vertelt Ibrahimovic lovend. De veertigjarige goalgetter lijkt te beseffen dat het einde van zijn carrière steeds dichterbij komt.

"Ik voel lichte paniek als ik denk aan stoppen, want ik wil zo lang mogelijk doorgaan. Zolang ik geen pijn lijd, wil ik blijven presteren op het veld. Wat er na mijn carrière komt? Daar ben ik wel een beetje bang voor. Misschien wordt het een rol in de voetballerij. We gaan het zien. Misschien verdwijn ik ook wel compleet", besluit Ibrahimovic mysterieus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen