Dolberg schrikt van kritische trainer: "Heeft me zeker achtervolgd"

22 maart 2022, 22:40

Kasper Dolberg schrok van de uitspraken van zijn trainer Christophe Galtier. De oefenmeester vond dat de spits tijdens wedstrijden en trainingen meer betrokkenheid moest tonen bij de ploeg. Vooral dat hij die uitspraken via de media tot zich kreeg, vond de Deen opvallend.

"Door zijn houding lijkt hij soms niet betrokken te zijn. Ik kan hem niet veranderen, dat is aan hem", vertelt de trainer van OGC Nice tegenover de Franse media. In gesprek met het Deense Bold reageert de spits nu op de uitspraken: "Ik heb er nog niet met hem over gesproken. Het heeft me zeker achtervolgd. Hij weet misschien niet hoe ik in elkaar steek, zoals mijn vorige trainers en bondscoach Kasper Hjulmand. Ik werk natuurlijk ook nog niet zo lang met hem."

Galtier werkte vorig seizoen nog bij Lille OSC. Met die ploeg werd hij verrassend kampioen van Frankrijk, waarna hij de stap maakte naar het ambitieuze Nice. De samenwerking met Dolberg verloopt vooralsnog stroef, zo stelt de spits. "We moeten elkaar beter leren kennen. Ik denk niet dat hij bedoelt dat ik mijn persoonlijkheid voor honderd procent moet veranderen. Je kunt je ook een beetje aanpassen."

Dolberg probeert positief te blijven, ondanks de openlijke kritiek van de oefenmeester. "Hij wil, denk ik, dat ik doelpunten maak en hard werk voor het elftal. Daar gaat het uiteindelijk om. Dat probeer ik ook altijd te doen", aldus de spits. Tot dusver speelde hij dit seizoen 21 wedstrijden, waarin hij zes keer scoorde en een keer de aangever was bij een doelpunt. De laatste weken zit hij steeds vaker op de bank.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen