Marsman eiste drie ton per jaar meer dan Marciano bij Feyenoord

21 maart 2022, 19:50   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/ofir-marciano">Ofir Marciano groeide zondagmiddag tijdens de Klassieker tussen Ajax en Feyenoord uit tot de grote schlemiel aan de kant van de Rotterdammers. de Israëlische doelman toonde zich de laatste weken aanvankelijk als een prima vervanger van de geblesseerde Justin Bijlow, maar ging in de Johan Cruijff ArenA tweemaal in de fout. Daardoor verloor Feyenoord met 3-2.

Arne Slot was na afloop van de wedstrijd nog hard voor zijn keeper. "Het is de consequentie van afgelopen zomer'', zei de coach tegen het Algemeen Dagblad. "Dat vind ik bijna vervelend om weer te moeten zeggen, maar we hebben flink moeten bezuinigen. Dan trek je een keeper aan die goed genoeg is om voor ons te spelen, maar hij is natuurlijk niet van het niveau van Justin Bijlow."

Volgens de krant zag Feyenoord Marciano in de zomer nog als buitenkansje. De Israëliër is international en kwam tevens transfervrij binnen. Bovendien heeft hij voor voetballers een zeer bescheiden salaris. Voor reservedoelman Nick Marsman had de Rotterdamse topclub jaarlijks 300.000 euro extra op de bankrekening moeten overmaken.

De 32-jarige Marciano keepte in het verleden voor Ashdod, Royal Excel Moeskroen en het Schotse Hibernian. Daar vertrok hij afgelopen zomer transfervrij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen