El Ahmadi over Antony: "Had ik zonder VAR doormidden geschopt"

21 maart 2022, 20:04

Karim El Ahmadi heeft zich zondag geërgerd aan het optreden van Antony tijdens de Klassieker. De Braziliaan rekte tijd, maakte schwalbes en veinsde in blessuretijd volgens de arbitrage een blessure. Daarvoor kreeg de matchwinner een rode kaart, maar El Ahmadi vond dat hij nog iets anders verdiende.

De Marokkaanse middenvelder, die jarenlang vaste waarde was bij Feyenoord, ergerde zich flink aan de Braziliaanse aanvaller. ''Zonder VAR had ik hem door midden geschopt'', aldus El Ahmadi met een knipoog bij RTV Rijnmond. ''Ik hou sowieso niet van dat soort spelers die een beetje gaan tijdrekken en dat soort dingen. Als wij achter hadden gestaan, dan had ik hem zeker een beuk gegeven als ik geen geel had."

Lees ook: Feyenoord krijgt goed nieuws: Cojocaru mag worden ingeschreven

El Ahmadi beseft echter dat er niet veel mogelijk was, zeker nu de video-arbitrage zijn intrede heeft gemaakt in de voetballerij. "Het is ook lastig, want je kan niet veel doen. Wij speelden trouwens tegen Sevilla thuis en toen was ik ook irritant aan het doen. Je wilt het niet doen, maar het gaat soms automatisch. Met het publiek erachter ga je soms ook gekkere dingen doen.''

De middenvelder speelde zelf regelmatig in de Johan Cruijff ArenA. "En als wij dan een héle goede dag hadden, dan speelden we gelijk. Nu verliezen we zelfs. Ik heb duels in De Kuip gespeeld die we met 4-1 moesten winnen en dan gebeurde het niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen