Cruijff zag twee details: "De fans van Real en het spel van Barça"

21 maart 2022, 15:21

Technisch adviseur van FC Barcelona Jordi Cruijff heeft zondagavond ontzettend genoten van het sterke optreden van zijn club tegen rivaal Real Madrid. Barcelona won met 0-4, mede door twee doelpunten van uitblinker Pierre-Emerick Aubameyang, maar voor Cruijff waren er twee andere zaken waar hij het meest van heeft genoten.

Tegenover Movistar blikt Cruijff terug op de wedstrijd. "Er zijn twee details waar in zondag echt van heb genoten. Ten eerste het respect in het stadion tijdens de minuut stilte." Ondanks de grote rivaliteit was het wel muisstil tijdens de minuut stilte voor een overleden Barcelona-icoon en na afloop was er zelfs applaus. Cruijff had dan ook veel respect voor de fans van Real Madrid. "En ten tweede heb ik heel erg genoten van het spel van Barcelona natuurlijk."

Cruijff krijgt vervolgens ook nog een kritische vraag, want de journalist vroeg zich af of Barcelona met de winteraanwinsten aan het begin van het seizoen niet gewoon had meegedaan om de titel. "Dat zullen we nooit weten. Iedereen kan zich wel een antwoord op die vraag inbeelden, maar we komen er niet achter. De aankopen hebben ons wel vertrouwen gegeven en leren ons dat we ons huiswerk moeten blijven doen."

Lees ook: 'Schandalig goede Auba' over vernedering Real: "Nieuw tijdperk"

"Dat hebben we afgelopen winter in ieder geval goed gedaan, maar we willen onszelf blijven verbeteren. Iedereen bij Barcelona is nu vooral heel trots op het team." Cruijff was eerder nog in beeld om technisch directeur bij Ajax te worden als opvolger van Marc Overmars, maar hij lijkt komende zomer een promotie te maken bij FC Barcelona.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen