'Schandalig goede Auba' over vernedering Real: "Nieuw tijdperk"

'Schandalig goede Auba' over vernedering Real: "Nieuw tijdperk"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

21 maart 2022 – Voor de winterstop gaf niemand meer een stuiver voor FC Barcelona, maar trainer Xavi heeft het inmiddels aardig op de rit. Dat werd zondagavond bevestigd door de afstraffing van Real Madrid in El Clásico (0-4). Na afloop waren niet alleen de Spaanse media en de spelers van FC Barcelona lyrisch over de prestatie, maar ook Bayern München-speler Thomas Müller.

Winteraanwinst Pierre-Emerick Aubameyang spreekt bij de eigen clubmedia zelfs over een nieuw tijdperk. "Dit is echt geweldig. Om eerlijk te zijn, denk ik echt dat dit het begin is van een nieuw tijdperk. We hebben zo veel talent en zo veel jonge spelers. Dit is echt een opsteker voor het team, vooral in mentaal opzicht. We zijn heel erg blij met dit resultaat. Ik heb veel goals gemaakt, maar het is heel bijzonder om er twee te maken in El Clásico. Ik kon er alleen maar van dromen."

In de Spaanse media werd Aubameyang ook flink opgehemeld, bijvoorbeeld door Marca. 'Aubameyang was echt schandalig goed. Hij miste één kans, maar dat bleek een voorschot op een knappe kopbal en een weergaloos stiftje. Zijn hakje bij de 0-3 was eveneens prachtig en hij vervulde ook zijn verdedigende taken goed. AS is er dan ook van overtuigd dat Arsenal een grote fout heeft gemaakt. 'Mikel Arteta zal zich nu ongetwijfeld voor zijn kop slaan.'

Lees ook: 'Pure class' Frenkie de Jong oogst lof bij FC Barcelona

Niet alleen in Spanje had men genoten van de galavoorstelling van FC Barcelona tegen de grote rivaal, maar ook in Duitsland werd het duel met grote interesse gevolgd. Bayern München-speler Thomas Müller liet op Twitter weten enorm te hebben genoten. 'Het was me een genoegen om naar deze geweldige performance te kijken vanavond, chapeau!'

Reacties

gerelateerd