Woede over toneel Antony: "Ten Hag heeft hem niet in de hand"

21 maart 2022, 07:49   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Deze editie van De Klassieker was er weer één waar lang over nagepraat zal worden. Misschien wel hét belangrijkste onderwerp van gesprek was matchwinner Antony. Er lukte weinig bij de Braziliaan en hij lag veel op de grond, maar was uiteindelijk wel weer belangrijk voor Ajax. Aan tafel bij Studio Voetbal heerste er vooral ergernis over zijn optreden.

Oud-international Pierre van Hooijdonk had geen goed woord over voor dit theaterspel. "Je verwacht van Ajax dat ze het moeten hebben van het voetbal, maar er zijn zo veel maniertjes bij gekomen. Niet alleen Antony, maar ook Dusan Tadic, Lisandro Martinez, Nicolas Tagliafico. Alleen maar rollen en piepen. Ze kunnen zo goed voetballen, beslis het dan gewoon eerder."

Vooral Antony kreeg de nekharen overeind. "Hij is continu aan het doorrollen. Dan grijpt hij weer naar zijn hoofd terwijl hij in het gezicht wordt geraakt. Het is pure onzin. Hij is continu bezig met de scheidsrechter misleiden. Ten Hag heeft Antony niet in de hand, dat is wel duidelijk. Hoe vaak is hij wel niet weggekomen met natrappen? Al een aantal keer."

Lees ook: Slot ziet Antony op krukken: "Heb ik toch onderschat zie ik"

"Ik gun hem een wedstrijd tegen Henk Fraser, Rinus Israël en Cor Lems, zonder VAR." Het meest iconische moment van de wedstrijd was het moment dat Antony last had en zijn aanvoerder Tadic hem vervolgens naar de grond duwde om tijd te rekken. "Die actie is lachwekkend. Even later liep hij met zijn shirt uit weer naar de supporters."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen