Hake op weg naar uitgang FC Utrecht: "Weet wel wat ik daarvan vind"

20 maart 2022, 18:00

René Hake (50) lijkt te vertrekken als hoofdtrainer van FC Utrecht. De oefenmeester heeft nog altijd geen duidelijkheid gekregen over zijn aflopende contract en lijkt zijn conclusies daaraan te verbinden. "Daar had allang duidelijkheid over kunnen zijn, maar uiteindelijk is het zoals het is."

Tegenover RTV Utrecht gaat de coach in op zijn huidige status in de Domstad, waar zijn contract in de komende zomer afloopt. "Ik weet wel wat ik daarvan vind. We hebben er al een langere periode met elkaar over gesproken", erkent Hake, die desondanks nog geen duidelijkheid krijgt van de clubleiding. Daardoor kan de indruk worden gewekt dat er geen nieuw contract voor hem komt. "Maar misschien wil ik dat ook wel. Soms moet je zelf de handschoen oppakken."

De coach baalt duidelijk van de afwachtende houding van FC Utrecht, maar denkt niet dat het van invloed is op de prestaties. "Ik vind dat dat geen rol moet spelen. Als je met elkaar werkt en je speelt vanuit bepaalde intenties, dan moet het niet uitmaken of er wel of geen duidelijkheid is over de toekomst van spelers of trainers", aldus Hake tegenover het regionale medium. "Duidelijkheid is voor iedereen goed." 

Lees ook: Teleurgestelde Hake in wachtkamer bij FC Utrecht: "Is niet aan mij"

Aanvoerder Mark van der Maarel sloot zich aan bij de woorden van zijn trainer. "Daar heb ik niet zoveel over te zeggen. Wij sluiten ons af van dat soort geluiden", gaf hij aan over de toekomst van trainer Hake. "Daar zijn we profs voor. Ik denk niet dat die onduidelijkheid de oorzaak is voor de gebrekkige vorm op dit moment." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen