Dumfries baalt, ondanks treffer: "Er valt niets te vieren"

20 maart 2022, 10:33

Denzel Dumfries was vrijdagavond cruciaal met zijn doelpunt voor Internazionale, maar het was niet genoeg voor een overwinning. Fiorentina hield de regerend landskampioen op 1-1, waardoor het gat met koploper AC Milan is opgelopen tot drie verliespunten. De vleugelverdediger kon dan ook niet blij zijn, ondanks zijn treffer.

Slechts zeven punten pakte de ploeg uit de laatste zeven wedstrijden. "Dit duel leek op een aantal van de vorige wedstrijden. We creëerden genoeg kansen, maar we moeten die dan wel benutten. Dat is een probleem. Dat ligt niet alleen aan de aanvallers, daar zijn we allemaal voor verantwoordelijk", vertelt de Nederlander op de website van de club. Dumfries gaf na 55 minuten het goede voorbeeld door de bal tegen de touwen te werken, maar het werd dus niet het startsein voor een overwinning.

"Ik ben blij dat ik belangrijk kon zijn voor de ploeg, maar er valt niets te vieren door het puntverlies", aldus de verdediger, die de titel nog niet naast zich neer wil leggen. "We moeten snel ons topniveau halen. Na de interlandperiode nemen we het meteen op tegen Juventus. Dan moeten we fris zijn. We moeten laten zien hoe goed wij kunnen zijn."

Trainer Simone Inzaghi wilde rustig blijven na het volgende puntverlies. "Mijn jongens voelen de druk op hun schouders. In november en december speelden we perfect. Op dit moment gaat het minder. We moeten gewoon hard blijven werken, dan gaan we vanzelf weer winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen