'Feyenoord gaat volgende week Zweeds toptalent presenteren'

'Feyenoord gaat volgende week Zweeds toptalent presenteren'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

19 maart 2022 – Feyenoord lijkt zich op korte termijn te gaan versterken met de vijftienjarige Jayson Ezeb. De talentvolle Zweedse spits speelt zijn wedstrijden nu nog in de jeugdopleiding van Hammarby, maar zal naar verwachting komende dinsdag gepresenteerd worden in De Kuip.

Dat claimt althans het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl, dat eerder al melding deed van de Rotterdamse interesse in de jonge spits. Ook het Zweedse SportExpressen was daarvan op de hoogte, al had Feyenoord volgens dat medium nog veel concurrentie. Zo stond Ezeb op de radar van Juventus en Atalanta en zou ook FC Groningen serieuze interesse hebben gehad in de speler. Diens keuze lijkt dus echter op Feyenoord te zijn gevallen.

Ezeb zal vanzelfsprekend eerst aansluiten in de jeugdopleiding van Feyenoord, om over een paar jaar door te kunnen stromen naar het eerste elftal en de club uiteindelijk een transfersom op te kunnen leveren. Het is bepaald niet de eerste speler die de Rotterdammers met de recent opnieuw georganiseerde scouting heeft gevonden in Scandinavië. Afgelopen winter kwam landgenoot Patrik Wålemark naar de club, wat eerder ook gold voor de Noren Fredrik Aursnes en Marcus Pedersen. 

Reacties

gerelateerd