Xavi zet deur bij Barcelona wagenwijd open voor terugkeer Messi

19 maart 2022, 17:18   Bijgewerkt: 19 maart 2022, 17:26

Sinds de pijnlijke uitschakeling in de Champions League lijkt de kans dat Lionel Messi alweer vroegtijdig vertrek bij Paris Saint-Germain aanzienlijk groter. Vooral over een terugkeer bij FC Barcelona werd veel gespeculeerd. Ook trainer en oud-ploeggenoot Xavi deed daar zaterdag tijdens zijn persconferentie aan mee.

De oefenmeester gaf nog aan niet te willen speculeren, maar op de vraag of Messi wat hem betreft welkom zou zijn, was zijn antwoord duidelijk. "De deuren van FC Barcelona staan altijd voor hem open, dat heeft hij verdiend. Zolang ik hier trainer ben, is hij altijd welkom", werd hij geciteerd door Mundo Deportivo

"Wat hij voor de club heeft betekend, is van onschatbare waarde. Hij is de beste speler in de geschiedenis", zo vervolgde Xavi zijn lofzang. "Maar hij heeft op dit moment een contract bij Paris Saint Germain. Hij heeft daar voor twee jaar getekend."

Toch is het niet uitgesloten dat Messi die twee jaar niet uitzit. De Argentijn heeft zich in Parijs nog niet kunnen bewijzen, heeft de eigen achterban inmiddels flink tegen zich en zou volgens oud-ploeggenoot en FC Barcelona-speler Dani Alves openstaan voor een terugkeer. "Hij heeft het niet naar zijn zin bij PSG", sprak de Braziliaan deze week in de pers. 

Lees ook: Alves vraagt Messi om terugkeer: "Hij heeft het niet naar zijn zin"

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen