Arsenal pakt na verloren topwedstrijd draad meteen weer op

19 maart 2022, 15:29

Arsenal heeft zaterdagmiddag uitstekende zaken gedaan in de strijd om een Champions League-ticket. Een doelpunt van Bukayo Saka maakte het verschil tegen Aston Villa (0-1).

Arsenal ging midweeks met 0-2 onderuit tegen Liverpool, waarmee een zegereeks van vijf wedstrijden ten einde kwam. Veel tijd om uit te huilen was er niet, want slechts drie dagen na de nederlaag in het topduel stond voor de ploeg van Mikel Arteta de volgende competitiewedstrijd op het programma.

Tegen Aston Villa herstelde Arsenal zich razendsnel voor de verloren topper. Het enige doelpunt werd na 29 minuten gemaakt door Saka, die na een scrimmage de bal voor zijn voeten kreeg en vanaf de rand van het strafschopgebied raak schoot. Aston Villa heeft zich de laatste tijd bewezen als makkelijk scorende ploeg, maar zonder al te veel weg te geven hield Arsenal de 0-1 voorsprong tot het laatste fluitsignaal vast.

Door de zege heeft Arsenal de felbegeerde vierde plaats in de Premier League steviger in handen. De voorsprong op nummer vijf Manchester United is nu vier punten. Arsenal heeft bovendien een wedstrijd minder gespeeld dan de voornaamste concurrent.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen