Vilhena waarschuwt Feyenoord en vertelt hoe Memphis hem helpt

Vilhena waarschuwt Feyenoord en vertelt hoe Memphis hem helpt

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

19 maart 2022 – Tonny Vilhena verwacht dat Ajax zondag scherp aan de wedstrijd tegen Feyenoord zal starten. De 27-jarige middenvelder gelooft niet dat de uitschakeling in de Champions League als een dreun zal doorwerken voor de Amsterdammers.

Ajax verloor dinsdag met 0-1 Benfica en dingt zodoende niet meer mee naar een Europese prijs. Een harde klap voor de Amsterdammers, maar Vilhena verwacht niet dat zij er zondag nog last van zullen hebben. "Ajax heeft te veel ervaren spelers die dit allemaal al hebben meegemaakt en de beleving van een Klassieker staat op zichzelf. Feyenoord moet daarop voorbereid zijn. Het besef hebben wat winst losmaakt in Rotterdam en wat voor plezier ze zichzelf daarmee ook doen in de competitie. Strijden voor iets speciaals. Zo zijn wij er ook altijd ingegaan in de tijd dat ik er nog speelde", stelt Vilhena in De Telegraaf.

De voormalig middenvelder van Feyenoord wordt sinds januari door FK Krasnodar uitgeleend aan Espanyol. Tijdens zijn Rotterdamse periode won Vilhena geen enkele keer in de Johan Cruijff ArenA. "Terwijl we daar echt vaak hele goede wedstrijden hebben gespeeld. Als Feyenoord op dit moment in De Kuip zou hebben gespeeld, zou ik zeggen dat ze zouden winnen. Met het eigen publiek erbij wil Ajax nu iets rechtzetten na afgelopen week. De verbetenheid die bij een Klassieker hoort, moet er zijn om daar resultaat te halen."

Memphis
In Barcelona wordt Vilhena op weg geholpen door Memphis Depay, die hij kent van hun gezamenlijke periode bij het Nederlands elftal. "We zijn altijd goed met elkaar gebleven en vrienden geworden. We zijn een aantal keer even uit eten geweest en ik heb nu via hem ook een Nederlandse juffrouw voor mijn Spaanse les. Hij is er als ik hem nodig heb."

Reacties

gerelateerd