Vitesse met Bazoer en Huisman op jacht naar megastunt

Vitesse met Bazoer en Huisman op jacht naar megastunt

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

17 maart 2022 – Vitesse gaat zich donderdagavond met Riechedly Bazoer als basisspeler proberen te plaatsen voor de kwartfinale van de Conference League. De libero vervangt Dominik Oroz, die de return tegen AS Roma vanwege een schorsing aan zich voorbij moet laten gaan.

Naast Oroz ontbreken ook Tomas Hajek en Matus Bero (beiden ziek) bij Vitesse. Bero wordt op het middenveld vervangen door Daan Huisman. Hij krijgt de voorkeur boven onder meer Thomas Buitink en Yann Gboho.

Jeroen Houwen (doelman), Eli Dasa, Danilho Doekhi, Jacob Rasmussen, Maximilian Wittek (verdedigers), Sondre Tronstad, Toni Domgjoni (middenvelders), Adrian Grbic en Loïs Openda (aanvallers) completeren het elftal.

De heenwedstrijd tussen Vitesse en AS Roma eindigde in een 0-1 zege voor de Italianen. De ploeg van trainer Thomas Letsch had zeker voor rust het betere van het spel, maar slaagde er niet in een veldoverwicht in doelpunten tot uitdrukking te brengen.

Reacties

gerelateerd