Met deze elf spelers treedt PSV aan tegen FC Kopenhagen

17 maart 2022, 17:27

De opstelling van PSV voor de return tegen FC Kopenhagen in de Conference League is bekend. Roger Schmidt heeft in zijn basiself geen plek voor Joey Veerman en Noni Madueke.

Ten opzichte van de met 0-1 gewonnen wedstrijd tegen FC Utrecht heeft Schmidt één wijziging doorgevoerd. Olivier Boscagli keert terug in het elftal en verdringt Armando Obispo uit de basis. De Franse verdediger vormt samen met Jordan Teze het hart van de Eindhovense defensie.

Het doel van PSV wordt verdedigd door Joël Drommel, terwijl Mauro Júnior en Philipp Max als backs de vleugels moeten bestrijken. Ibrahim Sangaré en Érick Gutiérrez moeten op het middenveld het spel verdelen en de ballen afpakken, van Mario Götze, Ritsu Doan, Eran Zahavi en Cody Gakpo wordt verwacht dat zij de aanvallende impulsen verzorgen.

PSV treedt om 18.45 uur aan tegen Kopenhagen. De Eindhovenaren hebben een overwinning nodig om door te stoten naar de laatste acht van de Conference League. De heenwedstrijd eindigde in 4-4, wat betekent dat er bij een gelijkspel in reguliere speeltijd een verlenging zal volgen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen