Extra druk voor Bosz: 'eerlijke' voorganger wil terugkeren bij Lyon

17 maart 2022, 14:52   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Rudi Garcia wil graag terugkeren bij Olympique Lyonnais. De oefenmeester heeft dat in een interview laten weten. Peter Bosz zal niet erg blij zijn met de teksten van zijn voorganger, aangezien de Nederlander behoorlijk onder druk staat. Het is de vraag of hij het einde van het seizoen nog gaat halen bij de Franse topclub.

"Als ik heel eerlijk ben, had ik niet moeten vertrekken uit Lyon. Sommige supporters zullen er niet blij mee zijn, dat weet ik, maar ik zou toch meteen terugkomen als ze me vragen. Ik wil graag weer aan de slag", vertelt de oefenmeester tegenover Le Figaro. Vorig seizoen werd hij met de Franse club vierde in de competitie. Iets waar zijn opvolger Bosz alleen maar van mag dromen. Hij staat momenteel tiende in de Franse competitie.

Garcia zit al maandenlang thuis na zijn vertrek bij Lyon, maar aan interesse heeft hij geen gebrek. "Ik werd over de hele planeet aan clubs gelinkt. Dat was soms serieus, maar veel vaker fakenieuws. Ik vond het grappig om te lezen", vertelt de trainer, die daarna ingaat op de serieuze geruchten. "Ik heb meerdere voorstellen gekregen uit Engeland, Spanje en Frankrijk. Ik was het dichtst bij Manchester United. Uiteindelijk kozen ze toch voor Ralf Rangnick."

De trainer stelt dat hij een goede reputatie heeft opgebouwd in de afgelopen jaren. Naast zijn periode bij Lyon heeft hij ook gewerkt bij Olympique Marseille en AS Roma. "Ik krijg internationale erkenning door de resultaten die ik geboekt heb. Twee keer vicekampioen in Italië, een Europa League-finale met Lyon en een keer de halve finale van de Champions League. Dat telt in de ogen van sommigen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen